for Fun..

By: kaduke fahmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
eMpty EartH

empty earth
sunyi itu sepi..
sepi itu indah...




Wednesday, 8-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
GeN 2 byE

mempersembahkan gen2 baru bye
sham terus nak test drive
bergaya di jalan raya
View all 22 photos...
Gen2 Bye yang baru dibeli.. tapi dah macam macam masalah huh kesian kesian...



close up lambang proton



sekali dah kena kencing la.. hahah



haha cermin dah tercabut la...



tuan punya kereta dengan muka yang amat tertekan...

ni yang rasa malas nak beli kete malaysia ni.. hehe baru beli dah jadik macam ni..


Tuesday, 7-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark



Monday, 6-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
RabiEatuL WeDdinG

koi di exit jasin
close koi utk tidak menghampakan dia
aksi mem memarahi aku
View all 27 photos...
ni la serba sedikit gambar semasa trip gi kawin kak rab.. gambar boleh dikatakan semua yang pegi shot sorang skit..kamera pinjam la katakan.. hahaha




bila photographer kawin!!!

pengantin : ni apsal tak bawa kamera ni?? kenapa skit je kamera
peah : kamera abis bateri la.. tak sempat nak charge..
bye : kamera kawan pinjam , sepupu dia nak kawin..
ajis : peah sengaja tak nak bawa.. kedekut filem


Friday, 3-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
tHe SuN...

think about it...
manusia mudah terlupa...




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net