for Fun..

By: kaduke fahmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
redha dengan segalanya..

ketuk dia.. heheheh
ni la muka orang redha dan pasrah dengan segalanya


Friday, 31-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
tsunami ....

 
*Berita Kepada Kawan*

Perjalanan ini terasa sangat menyedihkan
sayang engkau tak duduk di sampingku kawan
banyak cerita yang mestinya kau saksikan
di tanah kering berbatuan
Tubuhku terguncang dihempas batu jalanan
hati tergetar menambah kering rerumputan
perjalanan ini seperti jadi saksi
gembala kecil menangis sedih
Kawan coba dengar apa jawabnya
ketika kutanya mengapa
bapa ibunya telah lama mati
ditelan bencana tanah ini
sesampainya di laut kukhabarkan semuanya
kepada karang kepada ombak kepada matahari
tetapi semua diam tetapi semua bisu
tinggal aku sendiri terpaku menatap langit
Barangkali di sana jawabnya
mengapa di tanahku terjadi bencana
mungkin Tuhan mulai bosan melihat tingkah kita
yang selalu salah dan bangga dengan dosa-dosa
atau alam mulai enggan bersahabat dengan kita
coba kita bertanya pada rumpun yang bergoyang



Tuesday, 21-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
blueberry cheese cake

 
 
 
View all 6 photos...
mari makan kek..
ari ari makan kek..
semalam aku makan kek..
ari ni aku makan kek...
esok tak tau lagi...
kenapa kek???
dia letak daun ganja kot kasi ketagih makan kek...







Saturday, 18-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
haha my besday.. 14th december

 
 
thanks to all my friends for the cake..
for the flour..
for the eggs...
for the stupid stored petai ...
and for yall stupid behaviour..
may god bless yall...

thanks..




pic. by ajaxx.. thanks


Friday, 3-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
hari raya

isi santan dalam buluh lemang
usha skit cukup ke tak
bakar bakar
View all 4 photos...
sorry dah lama dah tak update kan photo kat cni.. takde gambar actually...ni je yang ada.. heh
macam ni la lebih kurang sambutan ari raya masa kat kampung ari tuh,... buat lemang tiap tiap tahun.. tahun ni lemang yang aku bakar hampir hampir terbakar sebab tertido masa mengjaga apinya.. hahah nasib la terjaga.. hehehe

picture of my brother and uncle a day before hari raya..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net